ΠΡΟΣΟΧΗ Ενημέρωση !!! Καλώς ήρθατε στο blog μας! Καταρχήν σας ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε το Blog μας.Το blogs αυτό έχει ως σκοπό την ενημέρωση των αναγνωστών του και τίποτα περισσότερο.Πηγές των αναρτήσεων μας είναι διάφορα site στο διαδίκτυο. Τα site αυτα διαχειρίζονται όλους τους συνδέσμους των ταινίων που υπάρχουν εδώ! Αν είστε πνευματικοί δικαιούχοι παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για αφαίρεση περιεχομένου! geraki.greek@gmail.com
Παρασκευή, 03/05/2024, 9:38 AM
Welcome Guest | RSS
GerakiGreek Cinema
Main | | Sign Up | Login
Site menu
Τελευταίες αναρτήσ
Live Ράδιο
 
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
pagerank
Check Page Rank
Πρόβλεψη ημέρας για διάφορες περιοχές:

AdBlock
Αν κατά την περιήγησή σας στο Διαδίκτυο σας ενοχλούν όλα αυτά τα banners, τα διαφημιστικά πλαίσια, τα παραθυράκια που ξεπετιούνται αλλά και οι ενσωματωμένες σε ιστοσελίδες διαφημιστικές αναφορές, τότε είναι καιρός να δοκιμάσετε ένα από τα πιο χρήσιμα πρόσθετα το οποίο χρησιμοποιώ εδώ και αρκετό καιρό.

Download & Help

Για firefox
Πάτα την εικόνα

Για chrome
Πάτα την εικόνα
Δωρεάν προγράμματα
Δωρεάν προγράμματα

+9
+11°
+
Αθήνα
Πέμπτη, 14
Παρασκευή   +12° +
Σάββατο   +13° +
Κυριακή   +12° +
Δευτέρα   +11° +
Τρίτη   +13° +
Τετάρτη   +14° +
Main » Files

Total entries in catalog:

ASK KIRMIZI / ΑΓΑΠΗ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ (2013) 

Είδος ταινίας: Action, Drama, Romance
Σκηνοθεσία: Osman Sinav
Σενάριο: Osman Sinav
Ηθοποιοί: Nurgül Yesilçay, Tayanç Ayaydin, Ezgi Asaroglu
Πρεμιέρα: 15 March 2013 (Turkey) 

Υπόθεση:
Μπορεί πραγματικά ένα ερωτικό τρίγωνο να λειτουργήσει; Για τον Ferhat, την Nazlıgül και την Zeynepείναι ένα ερώτημα που δεν τέθηκε ποτέ στο μυαλό τους. Αλλά τώρα πρέπει να αναζητήσουν στους εαυτούς τους μια απάντηση.
FERHAΤ:: Καταστράφηκε όταν έχασε τον πρώτο του έρωτα, την Nazlıgül, αλλά τελικά βρήκε παρηγοριά στην Zeynep, την γυναίκα που τον αγαπά πάρα πολύ.
NAZLIGÜL:: Έθαψε την ανολοκλήρωτη ερωτική της σχέση βαθιά στην καρδιά της, αλλά δεν κοίταξε ποτέ στα μάτια κανέναν άντρα που κοιμήθηκε μαζί της μετά τον Ferhat.
ZEYNEP:: Είναι τόσο ερωτευμένη με τον σύζυγό της που δεν μπορεί να αντέξει μακριά του ούτε για μια νύχτα. Το πρώτο βράδυ που περνούν χώρια οFerhat και η Zeynep...ο Ferhat συναντά την Nazlıgül τη στιγμή που δεν το περιμένει...Το παλιό πάθος ξυπνά και περνούν τη νύχτα μαζί. Το επόμενο πρωί οι δυο πρώην εραστές έρχονται να συνειδητοποιήσουν πως το μονοπάτι της αγάπης μετά από μιαν νύχτα παιχνιδιού είναι όπως το περπάτημα από τον παράδεισο στην κόλαση. Όταν ηZeynep ανακαλύπτει πως ο Ferhat υπήρξε άπιστος, o πόνος του πάθους επιδρά και στους τρεις. H Nazlıgül καίγεται από τον πόνο του να μην είναι τίποτα περισσότερο από το η ''άλλη γυναίκα'', όταν ήταν η πρώτη αγάπη του ίδιου άντρα.Η Zeynep πληγώνεται ανακαλύπτοντας πως ο σύζυγός της την απατά. Τα βάσανα των δυο γυναικών που αυτός αγαπά περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, λένε στον Ferhatπως το να είσαι στο κενό είναι μια μοίρα χειρότερη από την κόλαση. Σε αυτήν την ιστορί ... Περισσότερες πληροφορίες Και η ταινία εδώ: »
Views: 362 | Added by: gerakigreek | Date: 30/09/2013 | Comments (0)

Παραλληλα Παθη / Year Of The Gun (1991) 

Είδος ταινίας: Action, Romance, Thriller
Σκηνοθεσία: John Frankenheimer
Σενάριο: John Frankenheimer
Ηθοποιοί: Sharon Stone, Andrew McCarthy, Valeria Golino

Υπόθεση:
Ο μαστερ των πολιτικών θρίλερ, John Frankenheimer (Ronin), εστιάζει πανέξυπνα το φακό του στη Ρώμη στα τέλη της δεκαετίας του '70, σε μια περίοδο που στην ιστορική πόλη επικρατεί πολιτική αναταραχή. Ο Αμερικάνος δημοσιογράφος David Rabourne φτάνει στην πόλη για να γράψει ένα best seller σχετικά με τις Ερυθρές Ταξιαρχίες, μια μαχητική ομάδα αριστερών που τρομοκρατεί την πόλη. Όταν μια ριψοκίνδυνη φωτορεπόρτερ πιστεύει ότι το βιβλίο του Raybourne δεν είναι αποκύημα φαντασίας, τα χειρόγραφά του πέφτουν σε λάθος χέρια.





Trailer


Δες την ταινία εδώ

Views: 337 | Added by: gerakigreek | Date: 30/09/2013 | Comments (0)

Search
Ταινίες κατά είδος
Δράση [213] Περιπέτεια [48]
Έγκλημα [32] Φαντασίας [21]
Δράμα [22] Θρίλερ [17]
Ρομαντική [74] Κωμωδία [25]
Μυστήριο [5] Γουέστερν [8]
Ιστορικές [6] Ινδίας [3]
Ερωτική [2]
ακατάλληλη για ανηλίκους
Μιούζικαλ [0]
κατασκευές [1]
Αναρτήσεις ανά μήνα
Calendar
«  Σεπτέμβριος 2013  »
ΚυΔεΤρΤετΠεΠαΣα
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Site friends
  • Create a free website
  • Online Desktop
  • Free Online Games
  • Video Tutorials
  • All HTML Tags
  • Browser Kits
  • Δωρεάν προγράμματα

    Copyright MyCorp © 2024